Wilt u de beveiliging van uw bedrijfspand naar een hoger niveau tillen? Dan heeft u daar meerdere mogelijkheden voor.

Eén van de mogelijkheden is om voor collectieve beveiliging te gaan. deze mogelijkheid is echter alleen mogelijk als er in de nabijheid van uw bedrijfspand ook nog andere bedrijfspanden zitten. Bij collectieve beveiliging gaat u als een collectief de strijd aan tegen kwaadwillende.

In dit artikel laten we u graag nader kennis maken met collectieve beveiliging. We bespreken in het kort wat dit precies inhoudt en wat hier de voordelen van zijn. Indien u na het lezen van dit artikel interesse in onze diensten heeft, kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken.

Wat is collectieve beveiliging?

Bij collectieve beveiliging slaat u de handen met medeondernemers in één. U gaat namelijk samen met uw ondernemers de beveiliging van uw bedrijfspand regelen. Of beter gezegd; niet alleen uw bedrijfspand, maar de bedrijfspanden van alle ondernemers die van deze dienst gebruik willen maken.

Deze dienst van collectieve beveiliging is op het lijf geschreven voor bedrijventerreinen. Op een dergelijk terrein zijn veel bedrijfspanden aanwezig, waardoor dit mogelijke kansen voor kwaadwillende biedt.

Brand en sluitronde

Door voor collectieve beveiliging te kiezen, bent u verzekerd van een optimale beveiliging over het gehele bedrijfspand.

Bij deze vorm van beveiliging werken wij onder andere met surveillance auto’s. De auto rijdt rondes over het bedrijventerrein, zodat eventuele opvallende zaken snel gesignaleerd kunnen worden. Hierdoor kunnen ongeregeldheden in de kiem gesmoord worden en kunnen onze beveiligers dus tijdig ingrijpen.

De voordelen

Door voor collectieve beveiliging te kiezen, profiteert u van twee voordelen. Het eerste voordeel is terug te vinden in het heerlijke, veilige gevoel.

U bent namelijk van een optimale beveiliging verzekerd. Dat geldt niet alleen voor uw bedrijfspand, maar ook voor de medeondernemers bij u op het bedrijventerrein.

Vanwege deze dienst hoeft u aan het einde van de dag nooit met een ongerust gevoel uw bedrijfspand achter te laten. U weet immers dat de beveiliging op een professionele manier geregeld is.

Het tweede voordeel is terug te vinden in de kostenbesparing. Als u met meerdere ondernemers samen gaat werken, kunt u behoorlijk veel geld besparen. Niet iedereen hoeft namelijk meer voor zichzelf beveiliging te regelen.

In plaats daarvan worden de koppen bij elkaar gestoken, zodat de beveiliging vele malen efficiënter ingericht kan worden.

Dit zorgt dus niet alleen voor een onwijs veilig gevoel, maar ook nog eens voor een flinke kostenbesparing.

Kosten besparen; dat is toch de droom van iedere ondernemer? De mogelijkheid om kosten te besparen, is in ieder geval dichterbij dan u zou denken.

Heeft u interesse?

In de gehele regio Overijssel & Twente voeren wij collectieve beveiliging uit. Wilt u ook van deze dienst gebruik maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden.

Affiliate marketing cursus

Samen uw bedrijf veiliger maken?

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact met ons op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here