Wat is mobiele surveillance? Bent u benieuwd naar wat dat nu precies is? In dit blogbericht vertellen we u graag meer over deze vorm van beveiliging. Ook leest u hier waarom gebruik maken er van een goed idee is.

Wat is mobiele surveillance?

Bij mobiele surveillance controleren onze surveillanten met de auto diverse objecten en terreinen. Afhankelijk van de afspraken die we maken voeren we de controle rondes zowel extern als intern uit.

Daarnaast kunt u ook mobiele surveillance op aanvraag bij uw bedrijf krijgen. Dat heet alarm opvolging. Hierbij wordt de mobiel surveillant meestal aangestuurd door een particuliere alarmcentrale.

Als u kiest voor mobiele surveillance kunt u ervan uitgaan dat er gedurende de nachtelijke uren regelmatig een mobiel surveillant bij uw bedrijf langsrijdt. Ook kunt u dan eventueel een externe en of interne ronde aanvragen zodat de beveiligingsmedewerker wat meer aandacht heeft voor uw pand.

Wat doen we bij mobiele surveillance?

Bij mobiele surveillance houden we ons bezig met allerlei taken zoals:

Opening/sluitrondes

Hierbij zorgt de mobiele surveillant ervoor dat uw pand in de avond goed wordt afgesloten en ook in de ochtend weer wordt geopend. Door te kiezen voor sluitrondes weet u zeker dat wanneer iedereen het pand verlaten heeft, er geen ramen en deuren meer open staan.

Tijdens de openingsronde controleert de surveillant het gehele pand op ongewenste situaties zodat het personeel in uw bedrijf niet voor verrassingen komt te staan bij binnenkomst.

Preventief toezicht

Tijdens de nachtelijke uren rijden we langs uw pand om te controleren of er in en rondom uw pand geen ongewenste situaties gaande zijn. Ook houden we toezicht in de omgeving en zijn we preventief aanwezig.

Inbrekers zijn vaak een stuk voorzichtiger als ze weten dat er regelmatig een surveillant langskomt bij uw bedrijf. Dat zorgt ervoor dat het risico op een inbraak aanzienlijk verkleind wordt.

Waarom zou u kiezen voor mobiele Surveillance?

Door te kiezen voor mobiele surveillance zorgt u ervoor dat er altijd iemand een oogje heeft op uw bedrijf. Hierdoor loopt u minder kans dat er in uw bedrijf wordt ingebroken.

Daarnaast helpt het vooral ook om gebruik te maken van openingsrondes en sluitrondes. Vaak zien we dat inbrekers vrij spel krijgen omdat medewerkers per ongeluk vergeten bepaalde ramen en deuren te sluiten.

Door uw bedrijf te laten afsluiten door een beveiligingsmedewerker weet u zeker dat alle ramen en deuren goed afgesloten worden en maakt u het inbrekers en stuk lastiger om uw pand binnen te dringen.

Kennis maken met Securion?

Bent u benieuwd hoe het allemaal precies werkt en wilt u graag meer informatie? Dan raden we u aan contact met ons op te nemen. We bespreken de mogelijkheden graag onder het genot van een lekker kopje koffie. Neem contact met ons op

Affiliate marketing cursus

Samen uw bedrijf veiliger maken?

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact met ons op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here