Bent u aan het kijken naar mogelijkheden om uw bedrijfspand te beveiligen? Of wilt u uw woning gaan beveiligen op het moment dat u bijvoorbeeld op reis bent? U kunt daarbij gebruik maken van de diensten van Securion; in de gehele regio Twente zijn wij actief.

Maar, wat doet een beveiligingsbedrijf nou precies? Welke diensten bieden wij zoal aan en op welke manier zijn wij van meerwaarde voor u?

Wat doen wij precies?

Vanuit Securion zorgen wij voor een veilige regio, een veilig gevoel en voorkomen we incidenten/escalaties. Wist u dat de behoefte aan veiligheid één van de oer gevoelens is?

Al eeuwenlang hebben we met kwaadwillende te maken; kwaadwillende die bijvoorbeeld in uw huis of bij uw kantoorpand in willen breken. Met ons uitgebreide dienstenpakket voorkomen wij dat deze kwaadwillende ook maar enige kans krijgen.

Dag in en dag uit zijn wij bezig met de veiligheid van u, uw personeel, uw objecten en uw bezoekers. De behoefte aan veiligheid is een oergevoel en wij zijn trots dat wij dit gevoel voor onwijs veel mensen dagelijks realiseren.

Uw beveiliging

Dagelijks is ons gehele team van professionals bezig om de veiligheid van u en uw onderneming te waarborgen. We willen niet alleen voor u, maar ook voor uw personeel en uw bezoekers een veilige situatie creëren.

Een veilige situatie bestaat in onze ogen uit drie elementen: veilig welkom, veilig zijn en veilig voelen. Vanuit Securion zorgen wij voor een veilig ondernemersklimaat waarin deze drie elementen optimaal verzorgd zijn.

Brand en sluitronde

Indien er sprake van een incident of calamiteit is, weten wij deze razendsnel in de kiem te smoren. Ons team van specialisten is dagelijks bezig om een veilig en leefbaar klimaat te creëren. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, weten wij als geen ander hoe we daarop dienen te reageren. Hierdoor komt u niet voor gevaarlijke situaties te staan, kunt u met een gerust hart elke avond naar huis en kunt u uw focus volledig op uw core business leggen.

Onze diensten

Bovengenoemd doel behalen wij door een uitgebreid pakket van diensten aan te bieden. In een notendop bieden wij de volgende diensten aan:

  • Mobiele surveillance
  • Objectbeveiliging
  • Winkelsurveillance
  • Evenementenbeveiliging
  • Alarmopvolging
  • Collectieve beveiliging
  • Security hosts

Dankzij dit uitgebreide dienstenpakket, houden wij de situatie in en rondom kantoorpanden in de gaten, zorgen voor de beveiliging in een winkel en zijn de aangewezen partij voor evenementenbeveiliging.

Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket hebben wij een korte responstijd, zijn we overal razendsnel en creëren we in de gehele regio een veilige en gemoedelijke sfeer. Iets wat perfect bij de regio Twente & Overijssel past.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten hebben? Of wilt u graag de mogelijkheden voor uw specifieke situatie bespreken? Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek.

Affiliate marketing cursus

Samen uw bedrijf veiliger maken?

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact met ons op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here