Mobiele Surveillance

Met mobiele surveillance maakt u het inbrekers een stuk lastiger.

Wat is mobiele surveillance?

Bent u op zoek naar een doelgerichte manier om u bedrijf te beveiligen tegen inbraak? Dan is deze vorm van beveiliging de beste keuze. Tijdens een controleronde van een mobiel surveillant wordt het pand meestal extern gecontroleerd en in sommige gevallen ook intern.

Daarnaast wordt deze vorm van beveiliging veel gevallen collectief ingezet. Hierbij gaat de surveillant langs bij meerdere objecten. Als de surveillant dan ongewenste situaties aantreft, schakelt hij de benodigde disciplines in en neemt indien nodig contact op met de verantwoordelijke persoon van het pand.

Naast het laten uitvoeren van controlerondes kunt u er ook voor kiezen om brand en sluitrondes te laten uitvoeren. Hiermee zorgt u ervoor dat uw bedrijf goed wordt afgesloten voor de nacht zodat de kans nog kleiner wordt dat er wordt ingebroken.
In de praktijk zien we namelijk vaak dat ramen en deuren worden vergeten bij het afsluiten door personeel. Hierdoor blijven ramen en deuren open staan en wordt het makkelijk om in te breken. Dit kan een mobiel Surveillant voorkomen.

Wanneer kies je voor een beveiligingsbedrijf?

Vooral als u waardevolle spullen bewaard in uw bedrijf is het verstandig om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Het voordeel hiervan is dat de beveiligingsmedewerker preventief bij uw bedrijf langskomt om te controleren. Inbrekers zijn hierom vaak voorzichtiger omdat ze weten dat er beveiliging rondrijdt. Hiermee wordt de kans op een inbraak en dus diefstal verkleind.

Wilt u meer weten over surveillance of een vrijblijvend gesprek aanvragen?