Als u een bedrijfspand heeft, staan er hoogstwaarschijnlijk waardevolle zaken in zoals  uw voorraad, dure machines, grondstoffen en/of apparatuur.

Alles wat waarde heeft, is interessant voor inbrekers. Helaas heeft Nederland nog steeds met een behoorlijk hoog aantal bedrijfsinbraken te maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat ongeveer 40% van alle ondernemers in Nederland wel eens met een inbraak is geconfronteerd.

Het is dan ook van groot belang om uw bedrijfspand goed te beveiligen. Dit kan door mechanische of elektronische maatregelen zoals een degelijk alarmsysteem of het plaatsen van camera’s. Als u daarbij duidelijk zichtbaar aangeeft dat uw pand is beveiligd, schrikt dit potentiële inbrekers vaak al af en is de kans groot dat ze zich afvragen of de inbraak wel zo’n goed idee is.

De professionele en ervaren beveiligers van Securion zijn dagelijks vol passie bezig met het fysiek beveiligen van bedrijfspanden, banken, scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen en grote industrieën. Door onze ervaring weten wij hoe u het beste uw bedrijfspand kunt beveiligen.

Goed hang- en sluitwerk

De eerste tip die wij willen geven, is om veel aandacht aan goed hang- en sluitwerk te besteden. Veel inbrekers komen namelijk binnen doordat bijvoorbeeld een raam niet goed afgesloten wordt of doordat een slot makkelijk te ontgrendelen is. Het advies is dan ook om te allen tijde voor goed hang- en sluitwerk met een keurmerk te gaan. Het meest bekende keurmerk hiervan is het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk is óók van toepassing op goed hang- en sluitwerk voor bedrijfspanden.

Verlaten u en uw medewerkers aan het einde van de dag uw bedrijfspand? Zorg er dan voor dat er altijd één persoon is die controleert of alle ramen en deuren op slot zijn.

Door deze verantwoordelijkheid bij één persoon neer te leggen, zorgt u ervoor dat u elke dag met een gerust hart naar huis kunt gaan. U bent er immers van verzekerd dat de ramen en deuren van uw bedrijfspand goed afgesloten zijn.

Heeft u een hek of een poort bij uw bedrijfspand? Zorg er dan voor dat óók het hek en het poort goed op slot gedaan worden. Het is hiermee niet direct mogelijk om een inbraak volledig te voorkomen, maar u maakt het hiermee de inbrekers wel een stuk lastiger. Bovendien schrikt het veel inbrekers af als zij merken dat u het hang- en sluitwerk in en rondom uw bedrijfspand goed op orde heeft.

Beveiligingssysteem

Het is helaas aan de orde van de dag, maar eigenlijk kan geen enkel bedrijfspand meer zonder een beveiligingssysteem. Een hoogwaardig en professioneel systeem brengt twee voordelen met zich mee. Enerzijds zorgt dit systeem ervoor dat inbrekers tot vijf keer toe nadenken of een inbraak in uw bedrijfspand wel zo verstandig is. Een innovatief en hoogwaardig beveiligingssysteem schrikt inbrekers in ieder geval absoluut af.

Daarnaast zorgt u met een dergelijk beveiligingssysteem ook voor de best mogelijke beveiliging. Op het moment dat een inbreker één voet in uw bedrijfspand zet, gaat meteen het alarm af. Indien u van onze dienst ‘alarmopvolging’ gebruik maakt, krijgt onze surveillancedienst hier direct een melding van.

Op basis van deze melding sturen wij direct onze beveiliger naar uw bedrijfspand toe om een onderzoek in te stellen. Zo nodig wordt daarbij meteen politie aangestuurd.

Alarmsysteem en/of camerabewaking?

Ons advies is om, indien gewenst, voor een combinatie hiervan te gaan. Hierdoor kunt u de beveiliging van uw bedrijfspand naar een hoog niveau opschalen.

Het camerabewakingssysteem houdt de omgeving nauwlettend in de gaten. Dit schrikt inbrekers af én biedt u later voldoende mogelijkheden om bewijs bij de politie af te leveren. Met het alarmsysteem schrikt u ook inbrekers af. Dat is zeker het geval als het alarmsysteem in direct contact met onze dienst ‘alarmopvolging’ staat. Zodra het systeem in uw bedrijfspand af gaat, krijgen wij daar in onze meldkamer een melding van. Direct worden alle processen in gang gebracht om zo spoedig mogelijk naar uw bedrijfspand toe te gaan. Dit alles met maar één doel: de schade voor u en uw bedrijfspand zoveel mogelijk beperken.

Beveiligingsdiensten

Als u een eigen onderneming heeft, bent u hoogstwaarschijnlijk onwijs goed in uw core business. We kunnen het ons goed voorstellen dat u daarom zoveel mogelijk tijd aan deze core business wilt besteden. Wilt u geen omkijken naar de beveiliging van uw bedrijfspand hebben? In dat geval kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij komen graag met u in gesprek om uw huidige situatie te bespreken. Op basis van dit gesprek kunnen wij vervolgens een passend advies en voorstel uitbrengen. Met dit passende voorstel bent u verzekerd van de perfecte beveiliging van uw bedrijfspand. Dat geeft u niet alleen een gerust gevoel, maar u heeft er verder zelf ook geen omkijken meer naar. We vernemen graag van u!

Affiliate marketing cursus

Samen uw bedrijf veiliger maken?

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact met ons op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here