Al sinds het begin van de jaren 90 heeft de particuliere beveiliging evenementenbeveiliging als specialisatie. Tijdens vrijwel alle evenementen wordt er gebruik gemaakt van evenement beveiligers die er met een team voor zorgen dat het evenement veilig en naar behoren verloopt. Hier leest u meer over evenementenbeveiliging. Lees verder

Wat is evenementenbeveiliging?

Bij het organiseren van evenementen wilt u er natuurlijk voor zorgen dat alle aanwezigen op het evenement veilig kunnen verblijven. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de sfeer op het evenement

Daarom is het een goed idee om evenementenbeveiliging in te zetten zodat er gedurende het evenement toezicht gehouden wordt op alle aanwezigen, zonder dat het ten koste gaat van de gastvrijheid. Evenementen beveiligers zijn opgeleid om de volgende taken uit te voeren:

  • Toegangscontrole
  • Visitatie
  • Preventieve controle
  • Toezicht houden op publiek
  • Mobiele Surveillance
  • Verkeersregelaars
  • EHBO

Als u op zoek bent naar evenementen beveiligers voor uw evenement bent u bij ons aan het goede adres. Als u kiest voor onze beveiligers kunt u uitgaan van vriendelijke, gastvrije en goed opgeleide beveiligers die graag net even een stapje meer zetten. Ook zijn al onze beveiligers in het bezit van een EHBO diploma waarmee ze ook eerste hulp kunnen verlenen indien nodig.

Wanneer zet je evenementenbeveiliging in?

Het verschilt een beetje per gemeente wanneer u evenementenbeveiliging wel of niet moet inzetten tijdens een evenement. Toch wordt er door vele incidenten tijdens evenementen al snel een verplichting opgedragen om evenementenbeveiligers in te huren.

Daarnaast is het wel goed om te weten dat of het nu verplicht is of niet, het inzetten van evenementenbeveiliging altijd een goed idee is omdat het direct bijdraagt aan de veiligheid van alle aanwezigen op het evenement. Door gebruik te maken van evenementenbeveiliging verkleint u de kans op incidenten.

Meer informatie over evenementenbeveiliging?

Bent u op zoek naar een sterk team van evenementenbeveiligers die ervoor kunnen zorgen dat het evenement veilig verloopt? Dan raden we u aan eens contact met ons op te nemen. Samen met onze veiligheidskundige gaat u dan aan de slag om een goed plan neer te zetten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet u ook direct of wij u daarbij in kunnen versterken.

Neem vrijblijvend contact met ons op >>

Affiliate marketing cursus

Samen uw bedrijf veiliger maken?

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact met ons op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here