Winkelsurveillance

Helaas heeft niet iedereen dezelfde intenties bij een dagje winkelen. Winkeldiefstal is een veelvoorkomende vorm van criminaliteit waar ondernemers helaas regelmatig mee te maken krijgen. Op -met name- drukke dagen is het lastig voor uzelf of uw personeel om alles in de gaten te houden. Winkelsurveillance en winkelbeveiliging van Securion biedt hierin de oplossing.

Dynamische organisatie en persoonlijk contact.

Winkeldiefstal betekent voor u als winkelier een behoorlijke omzetderving. Deze vorm van criminaliteit kan voor een groot deel voorkomen worden door een combinatie van een aantal preventieve maatregelen zoals:

 

Volledige ontzorging in winkelsurveillance

De geüniformeerde surveillant van Securion bevordert het veiligheidsgevoel in uw winkel en treedt, zonder op de voorgrond te treden, op als gastheer/gastvrouw. Zij werken mee aan een prettige winkelbeleving voor uw klanten. Bij problemen grijpen zij uiteraard in en ingeval van winkeldiefstal kunnen zij de aangifte bij de politie afhandelen. U hoeft daar zelf dan geen kostbare tijd aan te verspillen en u kunt zich volledig met uw eigen core business bezig houden.

Collectieve winkelsurveillance

U kunt ook samen met nabij gelegen collega winkeliers gebruik maken van collectieve winkelsurveillance. Hierbij verricht onze surveillant de diensten voor meerdere winkeliers en is voor alle deelnemers oproepbaar.

Klikgesprek voor de beste winkelbeveiliging

Communicatie is voor ons key, dus voor wij een surveillant inzetten, volgt altijd eerst een “klikgesprek” omdat wij de juiste man of vrouw voor de juiste plaats willen selecteren. Niet op elke locatie zijn namelijk dezelfde capaciteiten vereist. Wij zorgen ervoor dat de juiste beveiliger op de juiste locatie komt te staan.