Objectbeveiliging

Een veilige werkomgeving vraagt om vakbekwame professionals die toezicht kunnen houden in uiteenlopende situaties en bij diverse organisaties. Kies voor professionele objectbeveiliging, kies voor Securion.

De medewerker centraal

Behalve de fysieke dienstverlening, is de mate waarin onze beveiligers in staat zijn een plezierige beleving voor bezoekers en/of medewerkers te bewerkstelligen van zeer groot belang. Wij trainen onze medewerkers om te zorgen voor een veilige maar toch gastvrije omgeving.

Business-centered security

Securion heeft in eigen huis haar “business-centered security” concept ontwikkelt, waarbij onze medewerkers branche-specifiek worden getraind en opgeleid omdat iedere branche een eigen specifiek veiligheidsprofiel kent.

20 jaar ervaring in objectbeveiliging

Met ruim twintig jaar ervaring en met een aantal grote toonaangevende opdrachtgevers zoals Grolsch, Twence, Friesland Campina, Enexis, veel banken, gemeentes en gemeentelijke instellingen is Securion een stevig fundament in objectbeveiliging waar u volledig op kunt vertrouwen.

Objectbeveiliging, goed geregeld

In uw omgeving moeten u, uw bezoekers en uw personeel zich niet alleen veilig voelen, maar ook daadwerkelijk veilig zijn. Securion beschikt over het Keurmerk Beveiliging, dat jaarlijks wordt getoetst door de Nederlandse Veiligheidsbranche en belangrijker nog over ISO 9001/2015 waaruit blijkt dat onze bedrijfsprocessen in orde zijn.