Securion Facilities

De Securion groep bestaat uit meer onderdelen dan een beveiligings- en evenementenbedrijf. Steeds meer kwam de vraag vanuit onze opdrachtgevers met het oog op totaal ontzorging naar aanverwante (facilitaire) dienstverlening. Daaruit is uiteindelijk Securion Facilities ontstaan.

Dynamische organisatie en persoonlijk contact.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden maar zijn altijd ondersteunend aan de kernactiviteiten van een organisatie. Van schoonmaak, receptie tot koffie en alles daar tussen in. Wij leveren receptiemedewerkers, postverzorging, cateringmedewerkers en verzorgen het onderhoud van bijvoorbeeld koffiemachines.

Bezorgen van een top dag

Bij ons staat de mens altijd centraal en wij benaderen elk vakgebied vanuit hospitality. Ons doel is om iedereen, elke dag weer een topdag te bezorgen. Daar is onze “activate yourself” policy helemaal op gericht.

Dat beetje extra

Een warm welkom bij een receptiebalie lijkt vanzelfsprekend maar is bij Securion Facilities meer dan een warme ontvangst. Omdat emotie en oprecht contact intrinsieke onderdelen van de bezoekbeleving vormen, zijn onze medewerkers getraind zich bewust te zijn van de invloed die zij uit kunnen oefenen op zowel de eerste, als de laatste indruk die bezoekers en medewerkers hebben.