Het corona virus heeft jammerlijk genoeg ook effect op de criminele wereld in onze regio’s.

In de Tubantia van 20 maart jl. konden we lezen dat tal van verhoren en arrestaties bij lichtere misdrijven achterwege blijven.

Volgens het Openbaar Ministerie gaat het weliswaar “slechts” om uitstel en niet om afstel.  Helaas zijn er altijd lieden die ongepast gebruik van onrustige situaties maken.

Na informatie-uitwisseling met politie en de veiligheidsregio, blijkt dat er is (nog) geen sprake is van een toename van het aantal inbraken.

Omdat er op dit moment steeds meer vanuit huis wordt gewerkt waardoor minder zichtbare bedrijfsactiviteiten op diverse locaties is, constateren wij wel toenemende belangstelling en observaties van het “gilde”.

Om misbruik van deze situatie tegen te gaan, hebben wij de intensiteit van onze surveillancediensten opgevoerd.   Juist in deze moeilijke tijd willen wij onze opdrachtgevers maximale inzet tonen ter bescherming van hun

persoonlijke veiligheid en hun goederen.

De beveiligingsbranche is opgenomen in de lijst van onmisbare en cruciale facilitair ondersteunende functies en ondertussen maken onze medewerkers overuren om aan de vraag naar extra toezicht te kunnen voldoen.

Deze crisis brengt mensen en bedrijven ook dichter bij elkaar.

We zijn dan ook erg blij met de aangeboden hulp van onze collega beveiligingsbedrijven NSSG en Globe Security binnen onze alliantie om gezamenlijk aan de toegenomen aanvragen te kunnen blijven voldoen.

Hier kunt u de maatregelen lezen die wij hebben genomen ter voorkoming van verspreiding van COVID-19

Wij nemen verantwoordelijkheid, geen risico

Met vriendelijke groet,

Securion Beveiliging

Affiliate marketing cursus

Samen uw bedrijf veiliger maken?

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact met ons op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here