Beveiliging inhuren in Hengelo?

Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Bovendien doen we ons best om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen. Als u in de regio van Hengelo woont, bent u ook bij Securion aan het juiste. Ook in de regio Twente en Overijssel zijn we namelijk op meerdere fronten actief. Wilt u graag beveiliging in Hengelo in huren? Wij zetten graag alle mogelijkheden voor u op een rijtje.

Beveiliging op meerdere fronten

Als u eigenaar van een bedrijf bent, wilt u uiteraard dat uw bedrijfspand goed beveiligd is. Onder meer uw voorraad, uw inventaris en uw apparatuur/machines moeten goed beveiligd zijn. Om deze beveiliging te regelen, heeft u de keus uit meerdere soorten diensten. Dat geldt eveneens voor de situatie waarin u in Hengelo, of omgeving, een evenement organiseert. Ook bij een evenement moet de beveiliging op orde zijn. Daarmee creëert u een veilige en aangename omgeving voor al uw gasten.

In dit artikel willen wij u graag nader kennis laten maken met meerdere vormen van beveiliging. De diensten die wij hieronder beschrijven, worden reeds door ons in Hengelo uitgevoerd. Wilt u ook één van onze klanten in deze regio worden? Wij staan graag open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Alarmopvolging

Voor een bedrijfspand, winkel, loods of huis is beveiliging ontzettend belangrijk. Als u de beveiliging goed op orde heeft, schrikt dat op voorhand al inbrekers af. Daarnaast kunt u ook nog voor alarmopvolging kiezen. Op het moment dat er bij uw pand iets loos is, gaat het alarm af. Dat signaal krijgt de alarmcentrale aan, waarna direct één van onze medewerkers in actie komt. Onze medewerker gaat naar uw pand toe, bekijkt de situatie en neemt de benodigde actie. Hierdoor hoeft u niet zelf uw bed uit en komt u ook niet voor vervelende/nare situaties te staan. Bovendien zijn onze werknemers optimaal getraind voor dergelijke situaties, zodat altijd de juiste acties ondernomen worden. Acties waardoor de schade voor u geminimaliseerd wordt.

Collectieve beveiliging

In de buurt van Hengelo is de bedrijvigheid groot. Veel bedrijven nestelen zich dan ook tezamen op een bedrijventerrein. Wist u dat het mogelijk is om met elkaar voor de beveiliging van een bedrijventerrein te zorgen? Ja, in dat geval spreken we van collectieve beveiliging.

Hierbij zorgen onze werknemers ervoor dat het gehele bedrijventerrein perfect beveiligd wordt. Doordat u samen met andere ondernemers de kosten kunt delen, is het financieel ook bijzonder aantrekkelijk. Bovendien schrikt collectieve beveiliging inbrekers ook absoluut af.

Brand en sluitronde

Indien u interesse voor collectieve beveiliging heeft, is het aan te raden om andere ondernemers op te trommelen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat gezegde gaat absoluut op bij de collectieve beveiliging. Met name op de grotere bedrijventerrein in en rondom Hengelo is deze vorm van beveiliging absoluut interessant.

Evenementen

Bent u een (groot) evenement in de buurt van Hengelo aan het organiseren? Professionele- en goede beveiliging mag absoluut niet ontbreken. Ook op het gebied van evenementenbeveiliging hebben wij een interessante dienst te bieden. Onze gespecialiseerde werknemers zorgen voor een vrolijke, gezellige en veilige sfeer op een evenement. Daarbij maakt het niet zo zeer uit wat voor evenement het is. Indien u beveiliging voor uw evenement nodig heeft, bent u simpelweg bij Securion aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij evenementen in de regio’s Twente en Overijssel!

Object beveiliging

Als u uw bedrijfspand aan het einde van de middag verlaat, wilt u met een gerust gevoel naar huis gaan. Dat is mogelijk als u voor object beveiliging kiest! Onze medewerkers zorgen ervoor dat u bedrijf óók na buiten de kantooruren beveiligd wordt tegen diefstal, vernieling en fraude.

Onder object beveiliging bestaat uit meerdere taken. Zo doen onze medewerkers allereerst een openingsronde en een toegangscontrole. Vervolgens is het ook mogelijk dat onze beveiligers de in- en uitgaande producten controleert. Ook kunt u er voor kiezen om een mobiele surveillance uit te laten voeren. In sommige situaties zien we dat object beveiliging en collectieve beveiliging in combinatie met elkaar gekozen worden. Namens Securion voeren wij al deze beveiligingswerkzaamheden uit; een combinatie van verschillende diensten behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Onder de object beveiliging hoort overigens ook een brand- en sluitcontrole. Onze medewerkers controleren of al uw ramen, deuren, hekken en poorten dicht zitten. Ook wordt de verlichting uitgeschakeld, wordt het alarm aangezet en wordt er nog een final check gedaan. Ook is het mogelijk om onze medewerkers te laten kijken naar de vluchtroutes. Eventuele obstakels worden in dat geval uit de weg geruimd.

Security hosts

Bent u op zoek naar een receptioniste? Wilt u graag dat de receptioniste óók de veiligheid in het oog houdt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meerdere van onze medewerkers fungeren namelijk als zogeheten security host. Kort samengevat betekent dit: een receptioniste met beveiligingsdiploma(‘s).

Door gebruik te maken van een security host, slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap. Uw receptie wordt op een keurige manier bemand, terwijl ondertussen ook de veiligheid in en rondom het bedrijfspand in de gaten wordt gehouden.

Regio Twente & Overijssel

Heeft u interesse in één van bovenstaande diensten? Of wilt u wellicht meerdere diensten met elkaar combineren? Zoals gezegd staan wij graag open voor het voeren van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij uw situatie bespreken en op basis daarvan een voorstel doen.

Met ons bedrijf zijn we actief in de gehele omgeving van Twente en Overijssel. Vanuit Hengelo is het voor ons makkelijk om dit gebied aan te rijden. Doordat wij lokaal gevestigd zijn, zijn wij bovendien op de hoogte van het plaatselijke nieuws. Hierdoor kunnen onze medewerkers extra scherp zijn op verdachte situaties/personen.

Kortom: wilt u de beveiliging van uw bedrijf/evenement naar een hoger niveau tillen? U bent daarvoor bij Securion aan het juiste adres. Voor allerlei beveiligingsdiensten zijn wij de aangewezen partij. Onze jarenlange ervaring en team vol met specialisten draagt bij aan de perfecte beveiliging die wij kunnen garanderen.

> (opent in een nieuwe tab)”>Neem contact met ons op >>