Beveiliging inhuren Enschede

In een ideale wereld zou beveiliging niet eens bestaan. Nee, beveiliging is simpelweg noodzakelijk omdat er helaas kwaadwillende rondlopen. Mensen die de sfeer op een evenement verstoren, mensen die in een woning inbreken of mensen die in een bedrijfspand inbreken.

Uit cijfers van de politie blijkt dat het aantal woning- en bedrijfsinbraken in de afgelopen jaren zijn gedaald. Enerzijds komt dit door extra attentie van de burgers en anderzijds doordat steeds meer bedrijven beveiliging inschakelen. Dat is ook het geval in Enschede. Veel bedrijven in en rondom Enschede schakelen de expertise van Securion in. Voor onder andere het beveiligen van een evenement, het beveiligen van een object of alarmopvolging is Securion dé aangewezen partij in Enschede.

Beveiliging op meerdere fronten

Bent u bang voor een inbraak in uw bedrijfspand? Wilt u uw spullen goed beschermen? Wilt u op uw evenement een veilige situatie creëren? In alle gevallen kunt u gebruik maken van de diensten van Securion. Wij bieden namelijk een uitgebreid dienstenpakket aan.In dit artikel willen we een ieder, in de omgeving van Enschede, kennis laten maken met Securion. U kunt hieronder lezen welke vormen van beveiliging we aanbieden, waar onze medewerkers gespecialiseerd in zijn en van welke voordelen u kunt genieten.

Alarmopvolging

In uw bedrijfspand liggen ongetwijfeld spullen van waarde. Denk hierbij aan machines, aan voertuigen, aan apparatuur en aan grondstoffen. Sommige van deze spullen zijn bijzonder geliefd bij het dievengilde. Stel nou dat een inbreker een poging doet om bij u in te breken.

Er gaat dan ongetwijfeld een alarm af, maar wie krijgt een melding van dat alarm? Bent u dat zelf? Dan moet u ’s nachts uw bed uit, naar uw bedrijfspand toe en daar dan maar afwachten wie en wat u aantreft. U kunt dat veel beter regelen door gebruik te maken van de alarmopvolging dienst van Securion.

Op het moment dat het alarm in uw bedrijfspand afgaat, komen onze medewerkers in actie. Het alarm komt bij ons binnen en wij sturen direct één of meerdere medewerkers richting uw bedrijfspand.

Onze medewerkers zijn professioneel getraind om in dergelijke situaties adequaat te reageren. Ondertussen bent u thuis en kunt u vertrouwen op de expertise van onze vakmensen. Bovendien komt u zelf niet voor gevaarlijke situaties te staan.

Collectieve beveiliging

In de regio van Enschede bevinden zich meerdere grote industrieterreinen. Heeft u enig idee hoe de beveiliging op dergelijke terreinen vaak geregeld wordt? Wij voeren voor dergelijke terreinen zogeheten collectieve beveiliging uit.

Dit betekent dat meerdere ondernemers van dit bedrijventerrein gebruik maken van onze diensten. De ondernemers kunnen zodoende de kosten beperken, terwijl het gehele industrieterrein veilig houden. Voor inbrekers is dit absoluut ook iets wat hen afschrikt.

Collectieve beveiliging is één van de meest vervelende dingen voor een inbreker. Onder collectieve beveiliging hoort onder andere surveillance. Dat betekent dat één of meerdere werknemers van ons een rondje over het terrein rijden. Zodoende kan alles in de gaten gehouden worden en worden verdachte situaties ook snel gesignaleerd.

Brand en sluitronde

Bevindt u zich met meerdere ondernemers op een bedrijventerrein? Wilt u uw bedrijfspand en dat van uw buren goed laten beveiligen? Dan is het aan te raden om met uw buren in gesprek te gaan. Stel de collectieve beveiliging van Securion voor en geniet van een veilige plek.

Voor alle evenementen in en rondom Enschede bent u bij Securion aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact op welke risico’s we extra dienen te letten. Daarnaast weten we, doordat we veel in de regio actief zijn, welke situaties op dit moment spelen. Onze beveiligers kunnen daar op een perfecte manier op in spelen.

Evenementen

Op evenementen is het, spijtig genoeg, ook nodig om over voldoende beveiliging te beschikken. Als u gebruik maakt van de evenementenbeveiliging van Securion, bent u verzekerd van een veilig evenement. Wij houden vluchtroutes in de gaten, we fouilleren bezoekers, we treden op bij ongeregeldheden en we voorkomen escalaties. Voor alle bezoekers van uw evenement is het belangrijk dat zij op een veilige manier kunnen genieten. U kunt dat voor elkaar krijgen door de evenementenbeveiliging van Securion in te huren.

Object beveiliging

Wilt u uw bedrijfspand goed laten beveiligen? Wilt u dat uw loods, kantoor of winkel elke avond nog grondig nagekeken wordt? Dan kunt u het beste voor object beveiliging kiezen. Bij object beveiliging lopen onze medewerkers ’s avonds een rondje langs/door uw bedrijfspand.

Onderdeel van object beveiliging is onder andere een brand- en sluitronde. Hierbij controleren onze beveiligers of alle ramen, hekken en poorten gesloten zijn. Daarnaast worden vluchtroutes in de gaten gehouden, zodat uw werknemers de volgende dag weer veilig aan de slag kunnen gaan.

We zien relatief vaak dat collectieve beveiliging en object beveiliging tegelijkertijd uitgevoerd worden. Ook vanuit Securion bieden wij een dergelijke combinatie van diensten aan!

Security hosts

Door een security host in te schakelen, profiteert u van een win-win situatie. Een security host is een receptioniste mét een beveiligingsdiploma. Hij/zij ontvangt uw klanten en uw bezoekers en beantwoordt de telefoon en mail. Ondertussen houdt de security host ook de omgeving van het bedrijfspand in de gaten.

Met een security host verkrijgt u dus een veilige omgeving voor uw werknemers en uw bezoekers. Uw bedrijfspand wordt prima beveiligd, terwijl ondertussen de security host ook allerlei receptiewerkzaamheden naar wens uitvoert.

Regio Twente & Overijssel

Namens Securion zijn we onder andere in Enschede actief. Het beveiligen van objecten en evenementen is dagelijkse kost voor ons in deze omgeving. Maar, we hebben een veel groter werkterrein. Securion is eigenlijk in heel Twente en Overijssel actief.

Doordat wij ons op dit werkterrein focussen, hebben wij altijd medewerkers bij uw bedrijfspand in de buurt. Op het moment dat het alarm van uw bedrijf/winkel/kantoor afgaat, is één van onze medewerkers binnen een kort tijdsbestek aanwezig. Die gedachte alleen al schrikt inbrekers af.

Wilt u gebruik maken van één of meerdere beveiligingsdiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn veel bedrijven en evenementen in Enschede reeds van dienst en staan graag open voor een samenwerking met u!