Het is steeds vaker op het nieuws te horen; verwarde mensen die gevaarlijke acties ondernemen. Dit gebeurt, helaas, ook in en rondom ziekenhuizen. In de ziekenhuizen komen veel emoties om de hoek kijken, waar niet iedereen even goed op kan reageren.

Waarom beveiliging in de zorg?

Het doel van beveiliging in de zorg is om het mogelijk te maken om zorg te leveren. Bij het leveren van zorg kunnen bepaalde emoties los komen, waardoor escalaties kunnen ontstaan. Door een professionele partij in te huren, kunt u ervoor zorgen dat deze escalaties voorkomen worden.

Hiermee verkrijgt u niet alleen een veilige omgeving voor uw patiënten, maar ook voor al uw medewerkers. Uw medewerkers zijn dag in en dag uit met patiënten bezig. Indien zij weten dat ze op een professionele beveiliging kunnen rekenen, neemt dat een zorg bij hen weg.

Waaruit bestaat beveiliging in de zorg?

Het takenpakket richt zich niet alleen op het waarborgen van de veiligheid. Nee, wij zorgen er ook voor dat het verblijf in een zorginstelling aangenamer wordt.

Voor de veiligheid van de medewerkers én patiënten is beveiliging in de zorg dan ook gewenst. Dat is niet alleen het geval bij ziekenhuizen, maar ook bij panden van andere medische dienstverleners. Ook bij onder andere privé klinieken en poliklinieken is beveiliging gewenst.

Onze beveiligers kunnen het aanspreekpunt voor patiënten en voor hun begeleiders/bezoekers zijn. Een bezoek aan een zorginstelling heeft vaak een vervelende achtergrond; onze beveiligers zijn dusdanig getraind dat zij het perfecte aanspreekpunt vormen.

Zij kunnen het alle patiënten en bezoekers naar hun wens maken. Het bezoek aan een zorginstelling wordt zodoende iets draaglijker en aangenamer.

Beveiliging in de zorg

Daarnaast zorgen onze professionals ook voor het voorkomen van inbraak en diefstal. Het gebeurt meer dan eens dat patiënten of bezoekers waardevolle goederen mee proberen te nemen. Ook sommige inbrekers hebben het op zorginstellingen gemunt.

Door de beveiliging in uw zorginstelling op orde te hebben, Neemt het risico op inbraken af. Het is voor inbrekers en kwaadwillende zodoende een stuk lastiger om hun slag te slaan.

Mocht er onverhoopt een escalatie uitbreken, zijn onze professionals in staat om de bedrijfshulpverlening te ondersteunen.

Niet alle patiënten in een zorginstelling zijn immers zelfredzaam. Op het moment van een eventuele ontruiming kunnen onze professionele beveiligers alles in goede banen leiden.

De diensten van Securion

Vanuit Securion voeren wij voor meerdere zorginstellingen professionele beveiliging uit. Wij zijn onder meer actief bij Revalidatie centrum Roessingh. In dit revalidatiecentrum komen vele patiënten om aan hun revalidatie te werken.

Zij brengen bezoekers mee; voor zowel de patiënten als de bezoekers weten wij een prettig en veilig verblijf te creëren. Dat geldt uiteraard ook voor de medewerkers van het revalidatiecentrum. Zij kunnen op een aangename manier hun werk doen en kunnen altijd terugvallen op de professionele beveiliging van Securion.

Wilt u ook de beveiliging in uw zorginstelling gaan optimaliseren? Wij komen graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken!

Affiliate marketing cursus

Samen uw bedrijf veiliger maken?

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact met ons op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here