Heeft u een bedrijfspand in of rondom Haaksbergen? Dan zijn wij de aangewezen partij voor het beveiligen van uw bedrijfspand! De afgelopen jaren is het aantal inbraken flink gedaald, maar desondanks loopt elk bedrijfspand nog steeds risico. Hoe dat komt? Dat is puur te wijten aan de waardevolle items die normaliter in een bedrijfspand aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan apparaten, aan machines, aan voorraden, aan auto’s en aan aanverwante producten.

Om u zelf, uw eigendommen en uw personeel de gewenste beveiliging te bieden, is het aan te raden om de vakkennis van Securion hiervoor in te schakelen. Wij mogen reeds de bedrijfspanden van vele ondernemers in en rondom Haaksbergen van professionele beveiliging voorzien. Hierdoor weten wij exact wat zich in de regio afspeelt, waardoor wij daar ook gericht naar kunnen handelen.

In dit artikel laten wij u graag nader kennis maken met de mogelijkheden die u heeft. Wij bespreken onder meer waarom het voor u verstandig is om uw bedrijfspand te laten beveiligen en uit welke beveiligingsdiensten u zoal kunt kiezen. Mocht u na het lezen van dit artikel direct interesse in onze diensten hebben, vernemen wij dat graag. Wij horen graag uw huidige situatie en voorkeuren aan, waarna wij een aanbod op maat kunnen maken.

Waarom is het beveiligen van een bedrijfspand zo belangrijk?

Zoals we reeds hierboven zeiden; het aantal inbraken is in de afgelopen jaren fors gedaald. Enerzijds komt dit door de extra nadruk die hier vanuit de politie op wordt gelegd, maar anderzijds ook door de bewustwording onder burgers en ondernemers. Veel ondernemers – ook in Haaksbergen – kiezen er bijvoorbeeld voor om hun bedrijfspand te laten beveiligen. Dit brengt namelijk een dubbel voordeel met zich mee:

  • U verkleint de kans op een inbraak of een diefstal
  • U verkrijgt direct bewijsmateriaal bij een inbraak of diefstal

Allereerst zorgt een hoogwaardig beveiligingssysteem ervoor dat de kans op een inbraak of diefstal een stuk kleiner is. Een dief ziet immers ook de camera’s aan de gevel van uw bedrijfspand hangen; geen enkele dief of inbreker houdt van dergelijke camera’s.

U schrikt daarmee de inbrekers dus direct af, waarna de inbreker naar een ander bedrijfspand uit gaat kijken. Als elke ondernemer in en rondom Haaksbergen voor een beveiligingssysteem kiest, is de kans op inbraken dus een flink stuk kleiner.

Brand en sluitronde

Daarnaast is het ook zo dat u direct bewijsmateriaal verzameld, indien er toch sprake van een inbraak of diefstal is. De camera’s op uw bedrijfspand filmen immers alles en zorgen dus voor het welkome bewijsmateriaal. Uiteraard is een beveiligingscamera niet het enige veiligheidssysteem waar u voor kunt kiezen. Ook door gebruik te maken van één van onze diensten verkleint u de kans op een inbraak fors. Sterker nog; door onze hoogwaardige diensten is de kans op een inbraak eigenlijk minimaal.

Zelf beveiligen of laten beveiligen?

Ziet u in dat het verstandig(er) is om uw bedrijfspand te gaan beveiligen? Dan moet u een belangrijke knoop door gaan hakken; gaat u deze beveiliging zelf regelen of laat u dit over aan de specialisten van bijvoorbeeld Securion? Om meerdere redenen is het aan te raden om dit uit te besteden.

Als u de beveiliging van uw bedrijfspand in Haaksbergen aan Securion uitbesteedt, bent u van de best mogelijke beveiliging voorzien. U heeft er zelf geen omkijken meer naar én al uw personeel kan op een veilige manier te werk gaan. Bijkomend voordeel is dus dat de kans op een inbraak nihil is, waardoor alle eigendommen in uw bedrijfspand ook geen risico lopen.

Mocht u besluiten om de beveiliging zelf te gaan regelen, moet u goed weten waar u mee bezig bent. Het beveiligen van een bedrijfspand kost namelijk behoorlijk veel tijd; die tijd kunt u niet meer aan de core business van uw bedrijf besteden.

Vindt u het tóch leuker om al uw tijd aan de core business van uw bedrijf te besteden? Dan kunt u eigenlijk maar één juiste keuze maken; het beveiligen van uw bedrijfspand in Haaksbergen uitbesteden aan Securion.

Wij zijn met ons bedrijf in de gehele regio Overijssel & Twente actief. Hierdoor kunnen wij bij mogelijke noodsituaties razendsnel bij uw bedrijfspand zijn; wij hebben immers vele beveiligers die in deze regio werkzaam zijn. Daarnaast weten wij hierdoor ook exact wat zich in de omgeving afspeelt. Hier handelen wij vervolgens op de passende manier naar, zodat de kans op een inbraak of diefstal bij uw bedrijfspand nihil is én blijft.

Indien u de beveiliging van uw bedrijfspand in Haaksbergen uit wilt besteden, heeft u bij ons de keus tussen meerdere beveiligingsdiensten. Hieronder bespreken we graag enkele van deze beveiligingsdiensten.

Objectbeveiliging

Sluit u nog elke dag zelf uw bedrijfspand af? Vindt u dat wellicht spannend of ietwat zonde van uw tijd? Dan kunt u dit ook uitbesteden aan Securion. Onze beveiligers komen aan het einde van de werkdag bij uw bedrijfspand aan, waarna onze beveiligers uw gehele bedrijfspand op de gewenste manier afsluiten. U weet hierdoor zeker dat het voor inbrekers onwijs lastig is om in uw bedrijfspand te komen.

Alarmopvolging

Komt er onverhoopt toch iemand in uw bedrijfspand, gaat direct uw alarmsysteem af. Bij de dienst ‘alarmopvolging’ is uw alarmsysteem rechtstreeks gekoppeld aan onze meldkamer. Zodra uw alarmsysteem af gaat, krijgen wij daar dus direct een melding van. Onze beveiligers spoeden zich naar uw bedrijfspand toe en ondernemen daar de juiste acties. Acties waardoor de schade voor u beperkt blijft. Bijkomend voordeel; u komt zelf niet voor gevaarlijke of vervelende situaties te staan!

Collectieve beveiliging

Bent u met uw bedrijfspand gevestigd op één van de bedrijventerrein in en rondom Haaksbergen? Dan is de dienst ‘Collectieve beveiliging’ interessant. Hierbij maakt u samen met mede-ondernemers gebruik van onze diensten, waardoor de kosten zo laag mogelijk gehouden worden. daarnaast bent u verzekerd van de perfecte beveiliging van uw bedrijfspand en het gehele bedrijventerrein!

Heeft u interesse in één van bovengenoemde diensten? Wij komen graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken. Door van de diensten van Securion gebruik te maken, bent u in ieder geval verzekerd van de best mogelijke beveiliging!

Neem contact met ons op voor meer informatie >

Affiliate marketing cursus

Samen uw bedrijf veiliger maken?

Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact met ons op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here