Beveiligingsdiensten

Een overzicht van al onze beveiligingsdiensten

Beveiligingsdiensten

Bij Securion Beveiliging kunt u terecht voor veel verschillende diensten. Afhankelijk van het soort bedrijf dat u heeft kunnen verschillende diensten interessant zijn. Samen met de veiligheidskundige van Securion komen we langs bij uw bedrijf om samen te bekijken wat voor u het meest interessant is. Hieronder leest u een overzicht van de verschillende beveiligingsdiensten bij Securion. zoals mobiele surveillance, object beveiliging, winkel surveillance, evenementen beveiliging en receptiediensten.

Door de verschillende beveiligingsdiensten worden risico’s verminderd en wordt de veiligheid verhoogd. Het begrip beveiliging is erg breed,

Naast de informatie die hier te lezen is op de website, maken we ook graag persoonlijk kennis met u.Ieder bedrijf is natuurlijk anders en daarbij horen natuurlijk ook specifieke wensen. Bent u geinteresseerd in een van onze beveiligingsdiensten? Neem dan contact met ons op.

Mobiele Surveillance

Tijdens de mobiele surveillance is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden het signaleren van verdachte auto's en personen. Als het bijvoorbeeld om verdachte auto's gaat zal de mobiele surveillant het kenteken noteren en vastleggen in zijn rapport, zodat deze gegevens eventueel doorgegeven kunnen worden aan de politie.

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging zorgt u ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude, vernieling en andere risicofactoren.

Bij objectbeveiliging kunt u denken aan de volgende taken zoals, receptiediensten, openingsrondes, brand en sluitrondes en collectieve beveiliging

Objectbeveiliging Securion

Winkelsurveillance

Een winkelsurveillant is een beveiligingsmedewerker die toezicht houdt op een winkel of winkelcentrum.

Ook houdt een winkelsurveillant toezicht op verdachte situaties om diefstal en andere ongewenste situaties te voorkomen.

Winkelsurveillance securion

Evenementenbeveilging

Tijdens evenementen worden beveiligers ingezet om toezicht te houden op het aanwezige publiek. Daarnaast houdt de evenementbeveiliger zich bezig met taken zoals:
- Toegangscontrole
- Surveillance
- Hulpverlening
- Crowd control

Tijdens evenementen speelt de beveiliging een belangrijke rol met betrekking tot de veiligheid van alle aanwezigen.

Evenementenbeveiliging securion

Receptiediensten

De receptie is de plek waar al het bezoek van uw bedrijf binnenkomt en is daarmee ook de eerste indruk van uw bedrijf.

Dan is het natuurlijk belangrijk dat er goed geschoold personeel achter de balie zit die al het bezoek in uw bedrijf op een klantvriendelijke en gastvrije manier benaderd.

Ook voor receptiediensten kunt u bij Securion terecht.

receptiediensten